Meistä

Talenom yhtiönä

Talenom on vuonna 1972 perustettu ketterä ja edistyksellinen tilitoimisto. Liiketoiminta-ajatuksemme on yrittäjien arjen helpottaminen markkinoiden helppokäyttöisimmillä sähköisillä työkaluilla sekä pitkälle automatisoiduilla palveluilla. Kattavien tilitoimistopalvelujen lisäksi tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisilla asiantuntijapalveluilla sekä maksu- ja korttipalveluilla. Visionamme on tarjota ylivoimaiset tilitoimisto- ja maksu- ja korttipalveluilla pk-yrityksille.

Talenomin kasvuhistoria on ollut vahva – liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu oli noin 16,7 % vuosina 2005–2023.

Talenom toimii Suomessa, Ruotsissa, Espanjassa ja Italiassa, ja sillä oli vuoden 2023 lopussa 1 560 työntekijää noin 90 toimipisteessä (31 Suomessa, 43 Ruotsissa, 16 Espanjassa ja 2 Italiassa).

Palvelumme

Talenom tarjoaa yrittäjille laajan valikoiman tilitoimistopalveluita, taloushallinnon ohjelmistoja ja digitaalisia palveluita sekä erilaisia asiantuntija-, neuvonta-, maksu- ja korttipalveluita. Oma ohjelmistokehitys yhdistettynä tilitoimistoalan osaamiseen on Talenomin kilpailuetu, joka mahdollistaa ylivoimaisen asiakaskokemuksen tarjoamisen yrittäjäasiakkaille ja automatisoi samalla Talenomin omia rutiineja.

Talenom One

Palvelu on tarkoitettu pienille yrityksille. Haluamme, että paperitöiden sijaan voit keskittyä liiketoimintaasi.

Talenom Pro

Talenom Pro yhdistää yritysten kirjanpidon, palkanlaskennan ja rahoituksen
yhdeksi kokonaisuudeksi

Pankkipalvelut

Pankkitilin, luottokortin ja Talenomin palvelujen avulla yritysten kassavirran hallinta onnistuu paljon aiempaa tehokkaammin.

Yritysvastuu

Lue, mitä ajattelemme yritysvastuusta

null

Talenom sijoituskohteena

Tutustu meihin sijoituskohteena